ΚΑΛΑΘΙ

Αλλαγές-Επιστροφές-Ακυρώσεις

Αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ εντoς 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να επιστρέψει κάποιο προϊόν απαιτείτε η έγγραφη ενημέρωση προς το κατάστημα συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής.
Για ΑΛΛΑΓΗ επιλέξετε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για να κλείσει το ποσό. Τα έξοδα επιστροφής (5,00 ευρώ) και νέας αποστολής (5,00 ευρώ) επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.

Η Tsainis Fashion διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια/ αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παρελήφθησαν. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Η Tsainis Fashion, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.
Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Tsainis Fashion διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή


Επιστροφή χρημάτων

Αυστηρά εντός 4 Ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής η οποία καταγράφεται.

Επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (από κατασκευής).

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών EFG Eurobank  και εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή - δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων.

*Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται Επιστροφές χρημάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΩ email : tsainisfashion@gmail.com

Το αίτημα σας θα γίνεται δεκτό μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μας και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που αναγράφονται στο έντυπο οδηγιών. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται σε προϊόντα με έκπτωση.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν  στην αρχική του κατάσταση όπως το παραλάβατε - δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, δεν πρέπει να έχει λερωθεί, δεν πρέπει να έχει υποστεί καμία διαδικασία καθαρισμού, φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, να έχει βραχεί κ.α. Επίσης θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με το συνοδευτικό Label της εταιρείας μας. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μας.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφουν υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.


Πελάτες με ιστορικό - επιστροφές αποστολών.

Οι παραγγελίες πελατών μας, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας / της courier ενημέρωση και επιστράφηκαν στην Tsainis fashion, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή – κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας, σε τραπεζικό μας λογαριασμό.


Ακύρωση / Απόρριψη παραγγελίας.

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 3 ώρες από την πραγματοποίηση της. Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε / καταργήσουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή ή/και να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο σε αυτό. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να εκτελέσουμε όλες τις παραγγελίες, όμως σε εξαιρετικές περιστάσεις, ενδεχομένως να χρειαστεί να απορρίψουμε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, παρόλο που έχετε ήδη λάβει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.